Toppenvecka!

Söndag kväll och ser tillbaka på en riktigt bra vecka 🙂 Den inleddes med jobbkonferens på fina Bergendal i Sollentuna, där representanter från såväl Svensk Travsport som landets alla travbanor hade samlats. Som alltid givande rent jobbmässigt och dessutom trevligt att träffa en massa folk 🙂 Som grädde på moset fick vi dessutom möjlighet att kika närmare på den sprillans nya, och än så länge ostripade, hästambulansen (Stockholms Hästambulans)Kul!

I tisdags blev det ett jobba-hemifrån-pass, som följdes av jobb i huvudstaden under onsdagen. Hängde sedan kvar ”där nere” hela kvällen, eftersom Mickis & Ringhio O.K. var ner till Solvalla. Och vilken kväll det blev! Med superduktiga Nathalie Blom i sadeln gjorde Ringhio ett riktigt topplopp och vann – sååå himla roligt! 🙂 🙂

Veckan fortsatte sedermera med ytterligare jobb på hemmakontoret, ett bra dressyrpass på Tirk, födelsedagsfirande i Uppsala (en 1-åring & en 35-åring), säsongspremiär på skjutbanan samt sist men inte minst: Samvaro med Jejje, Hild, Danne, Tina, Alicia & Loke. Nu? Söndagsmys i soffan med Tommie & resten av flocken <3 Hehe, jag erkänner att jag – så småningom – ser fram emot att knipa fjärrkontrollen för en rejäl såpa-mara också 😉

Hästambulans – fantastiskt att det finns!

Ringhio O.K. & Mickis njuter av segerns sötma.

Kalasande i Uppsala med Loke, Tina & en drös andra.

Skjutbanan med Tommie & Åke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *