Marskompott

Redan under tisdagens begravning var jag fullproppad med hostmedicin & värktabletter, och så förblev det i ytterligare några dagar. Tacksamt nog har jag dock mått helt okej i helgen och kunde således njuta av det helt underbara vädret 🙂 🙂 

Igår blev det massor av utevistelse (hemma på tomten) och det samtidigt som ett långkok stod och puttrade på spisen. På menyn stod nämligen en gryta på högrev, steklök, vitlök, lagerblad, Porter, soya, kalvfond, vinbärssaft, grädde & knaperstekt bacon som sedermera serverades till gratinerat potatismos (smaksatt med Västerbottenost), svart vinbärsgelé & haricot verts. Jäklar så gott det blev! 😛

Under lördagskvällen tog jag & Tommie en tur till Rävsvad där Mats, Edwin, Emil, Wilma & alla djuren tog emot. Trevligt som alltid 🙂

Idag har det återigen blivit en massa utemys, ett tunnbad, tv-hockey (gick tyvärr åt hel*ete…) och världens godaste rester = typ gårdagens middag i repris. Har även försökt hjälpa stackars mamma, som i tisdags ramlade illa och blev liggande 45 minuter ute i snön innan hon hittades, att få en något drägligare tillvaro. En armbågsfraktur och påträngande höftsmärtor var det sista hon behövde, min älskade mamma <3 

Nu? Laddar för en pigg & kry arbetsvecka. Ha det gott så länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *