Glad Påsk & så’nt

Denna underbara bukett, från en fantastisk kollega, levererades idag med bud.

Känner mig lite som pånyttfödd och vaknar varje morgon med tonerna till ”Morning has broken” i huvudet (alltså helt ljudlöst och bara i min fantasi 😉 ). Så himla skönt efter en sorgkantad start på året och ja: Jag tycker att jag är värd det 🙂 🙂

I tisdags jobbade jag nere i Stockholm och tillbringade sedermera kvällen i ett stall på Solvalla. Den här gången var det Tina & Conrads Elin som hade lämnat Vålas djupa skogar för start på huvudstadsovalen – blev en riktigt trevlig kväll!

Onsdagen tillbringade jag med jobb följt av en tur till Fallet där Hild väntade på mig, Jejje & Charlie. Blidde således hästmys, fika med Danne, Tina & Co och en massa tjatter.

Gårdagen ägnades inledningsvis åt jobb men sedan, medan jag tog en välbehövlig eftermiddagslur, kom en riktigt glad överraskning: Ett hav av tulpaner & annat grönt från en fantastisk kollega. Blev så himla glad, budade blommor är nå’t väldigt speciellt 🙂

Idag och resten av påskhelgen ska jag & de mina bara njuta av ledigheten. Ett besök hos mamsen står på agendan liksom ett ridpass i Tierp, men annars INGENTING inbokat. Skönt!

Slutligen: Önskar alla en riktigt Glad Påsk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *