Mys med släkten

På påskafton blev jag & Tommie bjudna på påskmat hos Åke, Jenny & Sebbe. Supergott, jättetrevligt och spontant – helt i min smak 🙂

Söndagen var lugn och stilla, faktiskt till den grad att jag inte kom ihåg vad jag/vi hade gjort när mamma frågade dagen därpå. Hehe, med andra ord ingen dag som går till historien som den allra festligaste MEN i gengäld var den (antagligen, minns inte 😉 ) väldigt avkopplande.

I måndags kom Tommies mamma, syster, svåger & systerdöttrar på besök. Vi fikade, njöt av finvädret och hade några riktigt mysiga timmar tillsammans. Sedan? Välbehövlig vila – att umgås med barn tar på krafterna för oss i medelåldern 😉 🙂

Annars konstaterar jag att våren knackar rejält på dörren och att såväl livet hemma på tomten som promenaderna därmed får en helt annan dimension. Att sitta tillbakalutad och njuta av de första riktigt värmande solstrålarna är helt överlägset och det oavsett om det är här hemma eller ute i naturen. Love it! 🙂 🙂

Nu ska jag snart försöka sussa och lämna ett dygn med ihärdig, molande värk (kombinerat med lite kramper 🙁 ) i magen bakom mig. Tror att det är gallbesvär (har både ärftliga anlag och käringåldern inne) och ska väl försöka ta liiite bättre hand om insidan framöver. Idag var det havregrynsgröt & ProViva som stod på menyn, mums…

Besök av Mona, Anne, Dave, Livia & Nicki.

Från gårdagens underbara promenad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *