Fina dagar, tunga dagar

Den senaste veckan har i mångt och mycket varit fantastisk. I lördags var Kerstin, Åke & Sebbe här på middag (grillat förstås :-P) och till efterrätten anslöt även Jejje & Charlie. Summa summarum hade vi en riktigt trevlig kväll där såväl fotbollen som pilbågen kom fram 🙂

I måndags blev det både jobb och massor av umgänge. Hann ”avverka” Kerstin, Mickis, Hild, Tina, Danne, Alicia & Loke och jag färdades till Tierp såväl som till olika adresser i Våla. Bra dag!

Igår skjutsade Kerstin mig & Catla till veterinären, där vi hade tid för ett smärre ingrepp. En deformerad spene (hade fått en godartad men rätt stor utväxt) snyggades till och Catla struttar nu runt med otymplig tratt. Det är förstås viktigt att spenen får läka ihop utan hundtypiskt slickande.

Både igår och idag har jag blivit uppringd av läkare på Danderyds sjukhus, där min nästan 97-åriga mormor visade sig vara inlagd. Det är tufft nu men hur jobbigt det än känns hoppas jag att mormor snart ska få somna in och få frid… Jag & Tommie satt hos henne länge under eftermiddagen & kvällen och någonstans vill jag tro att hon kände vår närvaro. Och att hon hörde mig sjunga vår sång, ”Lena kan simma” eller ”Lena ji plivala” som vi sjöng på semestrarna i forna Jugoslavien. Fina lilla mormor <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *