Verandafix & så’nt

Som så ofta dåligt med uppdateringar, men NU är jag iallafall här igen. Och jo, jag kan se tillbaka på ett antal fina dagar 🙂

Har bland annat pysslat med att betsa om våra utemöbler, köpt en ny loungegrupp & diverse andra inredningsdetaljer till verandan och jag måste säga att det blev himla fint. Hehe, det tog bara tio år att få till det 😉

I onsdags var jag, Jejje & lille Charlie över till Hild & Co. Jejje inledde med ett ridpass, men därefter satt även jag upp. En störtskön känsla att sitta på ”egen” häst för första gången! Jag blev faktiskt lite extra kär <3

Veckan har så här långt även bjudit på två pass träningsskytte, uteritt på ridskolehästen Cassie, en visit hos Kerstin (för att upprätta bouppteckning…) samt sist men inte minst: Förvärvsarbete. Imorgon blir det finväder & middagsgäster 🙂 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *