Usel bloggare…

Igår tittade Tina & Hild förbi under ett träningspass.

Ja, vad ska jag säga?! Är obeskrivligt trött mest hela tiden, lederna/ryggen stökar och jag är urusel på att ta mig för saker (att skriva här till exempel 🙁 ). Hoppas bli piggare inom kort!

Har hursomhelst inte bara legat på latsidan, utan faktiskt haft en del trevligt också 🙂 Förra veckan red jag till exempel ett pass på vår fina Hild och i lördags var jag & Tommie på lille Charlies 1-årskalas hemma på granngården Annelund. Har även börjat läsa en riktigt intressant bok skriven av två psykologer. Titeln är ”I befintligt skick – Att ta sig själv på allvar” och jag lär återkomma med en liten recension när jag läst klart och hunnit reflektera lite över innehållet. Nu ska jag bara koppla av och så snart jag har fjärrkontrollen för mig själv är det dags för en rejäl såpa-mara (för dagen Gossip Girl). Ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *