Ännu en veckorapport

Tommie låg och vräkte sig i många soffor innan det var klart 😉

I torsdags var jag & Jejje ner till Uppsala för ett premiärsbesök på The Bishop’s Arms. Jättegott, supertrevligt men en liiiten besvikelse att lokalen var  så ”omysig”. Inte alls ombonat och gosigt som i gamla goda Sumpan, utan mer storskalig O’Learys-känsla. En härlig kväll hursomhelst, och säkert ännu bättre när det är fullsatt 🙂 

Fredagen tillbringades med jobb på hemmakontoret och i lördags morse bar det i vanlig ordning av till skjutbanan. Efter pang-pang blidde det sedermera en tupplur och sedan iväg till Rävsvad, där vi kollade fotboll och lät oss bjudas på mat. Gott och toppentrevligt! 😛

Igår fick jag & Tommie för oss att åka till Gävle för att äta nå’t gott. Det blir dock inte alltid som man har tänkt sig så centrala Gävle blev till Valbo köpcentrum och maten intogs på IKEA (vi körde iallafall en trerätters 😉 ). Efter mat blidde det shopping och vi kom slutligen hem med allt från skor & terrassvärmare till ny vardagsrumsmatta och en (beställd) biosoffa. Kul, jag älskar ju som bekant spontanitet 🙂 🙂 Nu? Natti natt och sov gott…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *