Jobb & tänder

Idag var det inte de vanliga hästkrafterna på Solvalla. Mindre vackert…

Arbetsdagen tillbringades Hästsportens Hus och i vanlig ordning med ett gäng fina kollegor 🙂 <3 Efter jobbet blidde det sedermera lift till Uppsala och under den resan lyckades jag bli två tänder (åtminstone delar av dem…) fattigare 🙁 Tuggade på ett tuggummi, som plötsligt fick sällskap av lagningen jag nyligen gjorde av en tandfraktur och vips bet jag sönder ytterligare en tand. Hehe, plötsligt har jag två tandfrakturer att åtgärda och jag hoppas verkligen att det inte fortsätter att eskalera i samma takt! Och att jag aldrig mer gnisslar tänder, för det är antagligen mitt idoga tandgnisslande (blir ruskigt hårt tryck på tänderna) för ett gäng år sedan som ligger till grund för de ömtåliga små rackarna. 

Imorgon blir det jobb på hemmakontoret, vilket jag ser fram emot. Det är även min förhoppning att jag får komma till tandläkaren jävligt snart. Gissa varför?! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *