Underbar fredag!

När jag kom hem efter höstterminens första ridpass väntade en underbar gåva till mig & Tommie på verandan: En korg fylld med allt ät- & drickbart givaren vet att vi gillar och ett kort med texten ”Tack för att ni alltid finns där” plus hemlig fortsättning. I nuläget har jag lovat avsändaren fullständig anonymitet, men jag kan säga att varken jag eller Tommie någonsin har blivit så rörda (och glada!) <3 

Härligt nöjd och glad, och med en påtaglig känsla av att vara uppskattad, sitter jag nu i soffan och glor på fotboll 🙂 Nej, jag är inte ensam (flocken är som vanligt samlad 😉 ) och nej, det är inte lika coolt att se Leeds på tv som det var att se dem på plats i England för nå’n vecka sedan. Njuter hursomhelst av att helgen stundar 🙂 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *