Måndagsliv

Den enorma granen till höger i bild får onekligen vårt hus att se ut som en tändsticksask…

Arbetsdagen tillbringades på hemmakontoret och efter jobbet blidde det en tur till skjutbanan med Åke, som har nöjet att vara ledig i veckan. Hursomhelst, många skott blev det och idag var det äntligen lite mera min dag igen 🙂 Till och med så att jag åtminstone överväger att ställa upp i Östsvenska Mästerskapen på lördag!

Annars håller jag som bäst på och summerar årets kräfttester och hoppas att någon butik har något av de bättre exemplaren kvar. Mammas födelsedag är i antågande och ett litet kräftkalas vore ju rackar’ns trevligt 😛 

Imorgon bär det av till tandis för att fixa förra veckans ”frakturverksamhet”. Ska bli ruskigt skönt och tacksamt nog blir jag upphämtad av Kerstins limousineservice. Somliga har det bra 🙂 🙂 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *