Septemberhelg

Igår var jag & Tommie ner till Uppsala, där vi deltog i kretsmästerskap (motsvarar distriktsmästerskap) i precisionsskytte. Ingen av oss sköt på topp, men Tommie tog ändå ett brons mot hårt motstånd medan jag själv tog ett silver i betydligt klenare sällskap (damklassen). En erfarenhet rikare blev jag hursomhelst!

Efter pang pang bar det av hemåt och väl tillbaka ”på byn” blev det fika hos Danne & Co. Träffade för första gången två unga töser, som var helt charmerande. Den ena undrade om jag var thailändska eller kines och trodde mig inte riktigt när jag svarade nej. Var tvungen att ställa mig upp så att hon de facto såg att jag inte var kort på typiskt, asiatiskt vis 🙂 😉 Den andra flickan konstaterade bara att jag var ”fin och rolig”. Såå himla sött, jag verkligen älskar unga människors oförställda frispråkighet <3

Idag har det blivit en hel del slappande, men även en massa fix hemma på tomten. Själv gjorde jag en djupdykning i den tomma badtunnan, som behövde en grundlig rengöring inför kommande säsong. Gjorde även en storstädning i ankhuset och kände mig såå nöjd med mig själv 🙂 🙂 Nu? Så fort maken har attackerat sängen snor jag åt mig fjärrkontrollen och nattar mig själv med lilla såpamaran. Ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *