Septemberdagar

Från lördagens familjemys, där Kerstin tydligen försökte lägga krokben på sig själv <3 😉

Efter en veckas värk och skit med kroppen började det så sakteliga ta sig, så i fredags kväll vågade jag mig till och med upp på hästryggen (efterlängtat!!!) 🙂 Gick riktigt skapligt vad gäller rygg & annat, men lyckades sträcka mig i höftböjarmuskeln så att jag knappt kunde ta mig av hästen. Hahaha, alltid är det nå’t! #skröplig

Igår var jag & Tommie över till brorsan & Co, där min älskade brorson Sebbes 15-årsdag skulle firas. Hela familjen var på plats för att grilla hamburgare, umgås OCH njuta av den härliga höstsolen. Supermysigt!

I morse var det tänkt att jag skulle åka med Tommie & Åke på tävling (pang pang) i Ockelbo, men vaknade med halsont och hosta så blev kvar hemmavid. Efter att ha sjungit upp mig lite (eller nå’t!) tog jag iaf en liten skogstur och jag kan säga att jag njöt ovanligt mycket av att riktigt få insupa naturen. Antagligen för att veckan inleddes med ett par dagars sängläge och promenadabstinensen fick växa till sig BIG time.

Imorgon blir det jobb på hemmakontoret och i detta nu hoppas jag på en god natts sömn utan hosta & snorande 🙂 Ha det bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *