Härliga höstdagar

Mickis med What a Vap & Billy med lilla Foxie.

Det närmar sig åter helg och jag måste säga att den senaste veckan har gått rysligt fort. I lördags var det klubbmästerskap (skytte), där Tommie blev klubbmästare för andra året i rad. Själv lyckades jag inget vidare och i sanningens namn var det signifikativt för större delen av säsongen. Tror att det har lite att göra med att mitt fokus varit på annat håll – sorg, begravningar & bouppteckningar tar på krafterna.

Lördagskvällen spenderade jag & Tommie med Mats & ”Rävsvads-juniorerna”, medan delar av söndagen ägnades åt shopping. Efter att ha provlegat ett gäng sängar samt testat olika fasthet och bäddmadrasser hade vi till sist beställt vår nya lilla oas. Även nya kuddar, täcken, påslakan & överkast har inhandlats och nu lääängtar jag förstås efter leveransen. Lite lustigt att vår nuvarande säng började ge upp (fjädrarna ryker…) bara vi började prata om ny säng.

Annars har veckan så här långt bjudit på jobb, besök av syrran, fika hos Tina och gänget, hoppträning med Wilma & hennes Lissan, en kväll på Valla med Mickis & Billy och lite pyssel med hästarna i Rävsvad (hästvakt var det här!). Har även avnjutit nå’n vända i bastun. Känns bra nu! 🙂 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *