Energiboostat läge

Emil in action 🙂

Med all min nyfunna energi (känner mig piggare än vad jag gjort på årtionden! 🙂 ) har det varit en hel del på agendan. Förra helgen inleddes med mat hos Kerstin (som alltid supergott 😛 ) på lördagen. Söndagen tillbringade jag, Tommie & Åke nere i Solna, där vi hämtade det vi själva & mamma skulle ha från mormors lägenhet. Mycket jobb, men jag/vi fick också med oss några riktigt fina och minnesvärda saker hem. Oerhört skönt att ha det gjort och förstås lite sorgligt att ta adjö av en plats som rymmer så många barndomsminnen.

Under den gångna veckan har jag jobbat, unnat mig en semesterdag och haft en hel del trevligt. Hjälpte även en vän med att korrekturläsa hennes masteruppsats, vilken bestod av över 50 sidor på engelska. Ett digert arbete, men turligt nog så var uppsatsen jätteintressant så det blidde både nytta och lite nöje.

Både i fredags kväll och igår morse red jag lektioner på fine Bjässen (min favvo <3 ) och igår kväll tog jag & Tommie fyrhjulingen till Rävsvad för några timmars umgänge. Trevligt som alltid! 🙂

Idag har det stökats hemmavid, där gäststugan rensades på några säckar skräp. Vi hade dessutom lejt Rävsvads-Emil att måla om stugan, som nu är ordentligt röd. Vitmålning av knutarna tillkommer förhoppningsvis kommande vecka. Skönt att få det gjort! Mer? Ligger till sängs och fantiserar om vår NYA säng, som ska dyka upp på tisdag. Lääängtar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *