Min starka mamma <3

Bastun ger avkoppling även i de svåraste stunder.

För några veckor sedan åkte mamma på en efterlängtad kryssning i Medelhavet, men hade dessvärre oturen att bli sjuk under resan. Läkare uppsöktes och en antibiotikakur sattes in, men efter hemkomsten för snart två veckor sedan frisknade mamma ändå inte till som önskat. Efter mycket, och inte särskilt uppskattat, tjat från min sida tog hon sig hursomhelst till närakuten på Danderyds sjukhus i onsdags. Och tur var det… De symptom mamma uppvisade gjorde att man valde att skicka henne direkt till den ”riktiga” akutmottagningen där lunginflammation, en böld och en skyhög sänka konstaterades. Det här är riktigt oroväckande för en person med lungcancer i botten och efter ett samtal med sjukhuset stormade jag, fullkomligt knäckt, från jobbet i torsdags morse för att besöka mamma. Jag trodde ärligt talat att det skulle bli för sista gången, MEN efter antibiotikakur nummer två verkar mamma återhämta sig fint och jag är såå oändligt glad & lättad. Det är segt virke i min älskade mor! <3 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *