Kantarellsoppa & skelett-Bus

En måndag med jobb på hemmakontoret följt av en ovanligt välgörande promenad. Känner mig rätt sliten efter pärsen med mammas ohälsa och allt kalasfix inför i lördags, men det är inget som inte lite lantluft råder bot på 🙂 

Resterna av lördagens kantarellsås blidde idag till en fantastiskt god kantarellsoppa 😛 Lite extra nöjd, eftersom det var premiär för mig både vad gäller sås & soppa på kantareller. Egentligen rätt sjukt med tanke på att jag ääälskar kantareller, men gissar att förklaringen ligger i att jag tillbringat närmare 23 år med den icke svampätande Tommie.

I morse fick jag för mig att se hur lilla Bus skulle reagera på att testa en av hundarnas maskeraddräkter. Hade nog förberett mig på att hon skulle vara ovillig, och jag skulle förstås aldrig ha tvingat på henne den, men icke! Att för första gången i sitt liv få på sig ett täcke var tydligen inget konstigt alls – hon försökte faktiskt inte ens få av det. Underbara Bus <3

Snart ska jag unna mig en liten såpamara, för sovmorgon väntar och det bara måste jag ju utnyttja. Ha det bäst!

Blev såå god!

Bus i läskig skelettdräkt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *