Novemberdagar

Wilmas ponny Lissan belönades med lite grönbete efter lördagens tävling.

Jaha, då har det varit dåligt med uppdateringar igen – jag måste helt enkelt skärpa mig! Hursomhelst, jag har som vanligt gjort allt och inget och lite däremellan 🙂 

I lördags steg jag & Tommie upp i ottan, eftersom vi (mest Tommie 😉 ) hade lovat att köra Wilma och hennes ponny på hopptävling i Uppsala. Ekipaget gjorde två rundor, varav en felfri, innan det bar av hemåt mot en efterlängtad tupplur i vår fantastiskt sköna säng. Kvällen blev toklugn, liksom söndagen då vi inte gjorde mycket mer än att titta förbi syrran en sväng.

Arbetsveckan har så här långt varit intensiv men utomordentligt trevlig och dessutom har jag lite roliga grejer på gång vad gäller jobbet. Mer om det när jag vet lite mer exakt vad jag pratar om 😉

Såväl i måndags som igår träffade jag Tina. Häromdagen stod en tur till vår fina Hild, som är på tillfälligt besök uppe i Valbo, på agendan medan gårdagen bjöd på lunch på anrika Gästis. Efteråt shoppade vi loss i typ alla Vålas oändligt många butiker. Köpte bland annat en himla käck historia att bära dricka, snus och telefon till badtunnan i. Nödvändigt? Not!! 🙂 

Igår skulle min älskade far ha fyllt 89 år och det känns så himla overkligt. Nu är han som bekant inte längre med oss, men jag fick ändå en fin stund med pappa när jag tände en lykta på tomten till hans minne. Fint! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *