Vinterliv

Efter mycket om och men blev jag frisk från min dunderförkylning och det var inte en dag för tidigt. Har nu hunnit jobba en vecka (till en början mer eller mindre frisk iaf 😉 ) och även hundpromenaderna börjar  återgå till det normala. Ruskigt skönt, men det är fasen vad ett litet virus tar på krafterna. Catla & Holly har hört mig flåsa och låta som ett gammalt tröskverk när vi tagit oss fram i terrängen… 

I fredags var det åter dags för vår fina häst att ge sig ut på tävlingsovalen, denna gång på Rommetravet. Och jodå, än en gång jobbade sig Hild & Stefan fram till en berömvärd tredjeplats! Såå jäkla kul och jag kan säga att jag & Jejje var närmast euforiska när vill rullade hem från Borlänge 🙂 🙂 Att Tommie var iväg på hockey och således inte tog emot mig när jag kom hem var däremot rena tortyren 🙁 Jag klär definitivt inte i att vara ensam när jag är riktigt glad och uppspelt.

Helgen har annars varit nästan onödigt lugn och städad. Igår blidde det en fika i Rävsvad, men utöver det har vi mestadels varit hemma. Tommie har sågat en massa på tomten och själv har jag smitit ut på ett par riktigt härliga promenader. God mat har vi iallafall lyckats få i oss och det är ju vackert så 😛

Nykittad med Ice Bugs & färgglad skrämma-bort-jägarna-jacka 🙂

När Cicci masserade Hild kom söta Alicia med nybakade muffins <3

Titans Hild & Team Erlandsson på Romme i fredags.

Söndagspromenad 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *