Hetta & hetta

Jaha, bara att konstatera att det är en rejäl förkylning jag har dragit på mig 🙁 Febern tycks iallafall ha gett med sig så nu återstår ”bara” tröttheten och en evinnerlig hosta, som håller mig vaken om nätterna. Riktigt tradigt, men jag hinner läsa mycket…

Något som är synnerligen trist med att vara förkyld är bristen på aptit och att ingenting smakar något. Då gäller det förstås att vara påhittig! Min snabbsoppa, det vill säga ett hopkok av en burk HOT Tacosås + riven ost + grädde, är något som alltid slinker ner och det även när jag har ordentligt ont i halsen. Och bäst av allt: Den är så stark att det är omöjligt att inte känna någon smak 😛 Faktum är att den här soppan är så god att jag äter den då och då även när jag är fullt frisk. Har inte testat, men gissar att några räkor skulle göra den till värsta gourmetsoppan! 

Nu ska jag testa att lägga huvudet någorlunda högt och sova lite. Inte alls min grej, eftersom jag normalt sett helst sover utan kudde. Ja ja, vi får väl se om det blir sömn eller om det blir till att googla vidare efter recept till en TexMex-buffé som jag ska fixa nån gång när jag får tid och lust. Natti natti! Kanske 😉 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *