God mat & litet svin

I lördags blev det indiskt 🙂

Fredagens ridpass var av det tuffare slaget med markarbete på fina Bea och lätt sits nästan hela lektionen. Hehe, det var faktiskt så pass att jag föll ihop som ett korthus när jag satt av hästen. Benen bar liksom inte så jag hade dessutom rackar’ns svårt att resa mig upp. Såg nog rätt dumt ut 😉

I lördags var jag, Tommie & Wilma över till Tina & gänget för en fika. Hann förstås pussa lite på Hild också <3 Utöver det blev det inte mycket vettigt gjort, men slängde iallafall ihop en riktigt god middag i form av kyckling korma, ris, gurkraita & Naanbröd. Sedan? På jäsning i tv-soffan och så småningom besök av Wilma, som tacksamt nog hade med sig (och använde! 🙂 ) djupvågsmassage-apparaten. Trevligt!

Vad vi gjorde i söndags kommer jag inte ens ihåg, så det lär väl inte ha varit så mycket 😉 Att vi käkade rester från lördagsmiddagen minns jag dock, och det var inga dåliga rester det 😛

I veckan har det mest varit jobb utom i måndags kväll då jag hängde med Cicci, Wilma & ponnyn Lissan på hoppträning. Alltid lika kul att se hur såväl Wilmas ridning som ponnyns färdigheter utvecklas på ett positivt sätt! Har även hunnit med “möte med kulting”, det vill säga en liten vildsvinskulting som kom drällande mitt framför näsorna på mig, Catla & Holly under dagens promenad. Gissar att mamma gris & resten av familjen var alldeles i närheten, men kultingen såg ruskigt vilsen ut och jag hade ingen större lust att undersöka saken närmare. Faktum var att jag inte gick in på traktorvägen genom skogen som jag tänkt, utan vände tillbaka och fick pulsa genom samma snöhelvete ännu en gång… Haha, somliga har frågat mig hur jag “som aldrig tränar” och äter så mycket kan hålla formen så bra (allt är som bekant relativt 😉 ). Inte konstigt alls, för jag tränar på finfint ute i naturen (och med vedhämting och på hästryggen). MYCKET trevligare än att gå på gym! 🙂 🙂 Nu? Snart natti natti.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *