Lite av varje

Is som smälter och porlande vatten ger vårkänslor. Åtminstone om man är optimist! 😉

Jag fyllde år redan förra helgen, men firade egentligen inte förrän igår (utöver pizza och presenter på själva födelsedagen med Tommie, Mickis & Billy förstås<3). Hursomhelst, igår bjöd jag storfamiljen på en TexMex-buffé och skämdes bort med massor av presenter och trevligt sällskap <3 Framåt natten blev det även lite pilkastning och jag hade en riktigt fin dag/kväll/natt 🙂 🙂

Annars är det mycket jobb, härligt hästliv (både med Hild och på Tierps Ryttarklubb) och en massa mys med djuren. Har även skämts bort av maken, som kommit hem med blommor titt som tätt på sistone <3 Jag verkligen älskar att få blommor en alldeles vanlig och oväntad dag, det vill säga inte på Alla hjärtans dag (här firas & älskas fan inte på beställning 😉 ) eller en födelse/års/bröllopsdag. Särskilt välkommet är det med en bukett när jag känner mig lite extra trött och sliten, något Tommie har stenkoll på.

Flera gånger dagligen slås jag av hur mycket som tycks gå min väg just nu. Jag känner mig mestadels upprymd och förväntansfull, vilket är en underbar känsla. Förra året var så otroligt sorgtyngt och det är skönt att bara få må bra ett tag nu. Ingenting är viktigare. Nu? Sussa lite så ha det bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *