Vårkompott

Årets första tussilago hittades idag vid en åkerkant 🙂

Jaha, då har jag avverkat mitt livs första bihåleinflammation OCH lyckats dra på mig en misstänkt campylobacterinfektion (ett par dagar med buksmärtor och en mage i upprorstillstånd 🙁 ). Det var min käre läkarbroder som anade att det var just campylobacter som orsakade mina symptom, vilka debuterade i söndags. Själv tänkte jag att ”jag har fan inte ätit kyckling”, men se det gjorde jag faktiskt i torsdags och eftersom inkubationstiden är 2-5 dagar så är det fullt möjligt. Mycket bättre nu, men krampar fortfarande rejält emellanåt…

I fredags kväll blidde det ridning i Tierp följt av filmen The Dirt (baserad på biografin om Mötley Crüe) i sällskap med Tommie & Christian. Trevligt!

Medan stackars Tommie var liggande med influensaliknande symptom (fortfarande dålig 🙁 ) ägnade jag lördagen åt betydligt trevligare grejer. Inledde med att Mickis & Billy kom förbi för att snygga till mig en smula och det i form av att Mickis förtjockade/förlängde mitt hår med tape extensions från Rapunzel. Från början tänkte jag just bara göra håret tjockare, men det visade sig ju vara riktigt kul att ha längre hår än jag haft sedan 1982 🙂 Tack än en gång, bästa M <3

Lördagskvällen spenderades på travgala i Gävle och det främst i sällskap med Jejje, Mickis & Billy. Supertrevlig kväll och, som alltid på travrestaurangen i Gävle, gudomligt god mat 😛 Vi hade det toppen!

Annars njuter jag för fullt av våren, som efter dagens tussilagofynd officiellt har kommit till Våla. Tar varje tillfälle i akt att slå mig ner på bar backe och har således hunnit avnjuta såväl barr i ändan som prassligt fjolårsgräs att sitta i. Såå mysigt, jag får verkligen inte nog av det 🙂 🙂 Nu? Snart sussa så sött såå…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *