Vårliv

Ännu en vecka är till ända och jag kröp nyss till kojs för att sova. Förundrades över att Bus röjde runt så väldigt, så klev upp för att kolla om hon fått tag på en superrolig hårsnodd eller så. Famlade runt lite i mörkret, men gav rätt snabbt upp. Hann dock inte längre än till sängen innan det åter var full fart, så tände telefonens ficklampa och insåg att det var allt annat än en hårsnodd. Nix, det var en kackerlacka (ödlemat…) som på något sätt hamnat på golvet. Usch!!! Väckte naturligtvis omedelbart stackars Tommie, som fick eliminera krypet. Och är väldigt glad över att just den här arten av kackerlacka INTE kan föröka sig i vårt klimat.

Annars har det varit en finfin vecka med mycket jobb, en visit hos Hild & Co på gården Fallet, besök av Jejje, Christian & lille Charlie, ridning i Tierp, fix med ankgården, besök av Wilma & ponnyn Lissan (som jag provsatt) och en shopping- & lunchtur i Uppsala. Tommie var sugen på kinamat, så det blidde asiatisk buffé och det visade sig vara en alldeles utmärkt idé 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *