Långtidsresumé

Bloggen har fått ett närmast evighetslångt uppehåll (mycket jobb, tekniska problem och ren lathet…), men eftersom den har varit igång i över tio år vill jag inte låta den somna in för gott. Alltså, nu är jag tillbaka och jag börjar förstås med en långtidsresumé 🙂

Mitt föregående inlägg handlade om min & Tommies resa till Leeds (vi har faktiskt varit där igen!), men därefter handlade tillvaron mestadels om travsportens förestående världskonferens i Stockholm. Rent arbetsmässigt var jag dels involverad i planeringen inför konferensen, dels i samband med att konferensen faktiskt hölls i slutet av maj. Det blidde alltså åtta dygn på hotell i huvudstaden, många timmars hårt arbete men också upplevelser & erfarenheter för livet. Såå roligt!

För att inte stressa ihjäl mig med jobb, och för att få bättre kondition inför kommande ridtermin, fick jag för mig att börja jogga. Var faktiskt en rätt skaplig löpare i min ungdom, men hade av olika skäl inte sprungit på närmare 30 år. Inledde således ytterst försiktigt, men se jäklar: Det har funkat jättebra och senaste turen (4 km) kändes som rena barnleken. Tjoho!! 🙂 🙂

Under sommaren och semestern har det hänt lite av varje. Som vanligt har jag tillbringat många timmar ute i naturen och haft en del hästaktiviteter (bland annat ridit Hild) men vi har också anordnat ett litet midsommarpartaj, träffat släktingar från London, haft besök av Jonas med familj (också boende i London), kikat på ett gäng tv-serier, haft mamsen här, varit på fest hos David & Vickan i Uppsala och hängt hos bästa familjen i Rävsvad. Jag har även varit och badat några gånger och sist men inte minst: Tommie sköt sitt första SM i precisionsskytte och det gjorde han med den äran (direktkvalificerad till nästa års SM 🙂 ).

Som jag nämnde ovan har vi även hunnit med ännu en resa till Leeds. Återigen fotboll, shopping & god mat på schemat och några riktigt härliga dagar. Och jo, det var återigen världens bästa Wilma som höll ställningarna med djuren och allt annat här hemma. Nu? Ser tillbaka på en riktigt hästig helg med terminsstart på ridklubben i fredags följt av en maratonlik After Ride 😛 Härligt 🙂

Fjäderholmarnas krog under världskonferensen i maj.
Berns Asiatiska & Hallwylska museet.
Älskade djur <3
Mysliv!
Badliv 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *