Hösttider

Familj i tre generationer: Sebbe, Åke, mamma & jag <3

Jaha, då ska jag återigen förklara ett långt uppehåll… Börjar faktiskt bli rätt tradigt, men jag har stora problem med att lägga upp bilder och då tar det liksom stopp. Kan överhuvudtaget inte blogga från den lättillgängliga telefonen (är rätt trött på datorn efter en arbetsdag 🙁 ) och inte heller när jag sitter vid datorn funkar det som det ska. Får ständigt meddelanden om att bilderna är “överskrider maxstorleken” för webbplatsen, och hur mycket jag än minskar ner bilderna så är det samma visa. Buhu! 🙁 🙁

Sedan sist har vi firat mammas 75-årsdag och det på bästa sätt med buffé & glada gäster i hennes bostad. Mycket lyckat 🙂 🙂 Har även hunnit med en ytterst givande avelskonferens, tävlingar med Cicci, Wilma & hennes Lissan, många & långa promenader, svampplockning, ridning, umgänge med Mickis & Billy och sist men inte minst: Härligt, höstigt hemmaliv med Tommie & alla djuren <3 <3 <3 Nu? Ska försöka ta tag i bloggproblemen så att jag kan göra en anständig comeback. Igen… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *