Mycket nu!

Har haft ett par riktigt intensiva veckor, men nu börjar det äntligen lugna ner sig. Den 19 oktober drog jag, Tommie & Mickis ihop en Oktoberfest och jag gillade verkligen temat 🙂 Tyskinspirerad mat, gäster iförda dirndl/lederhosen och naturligtvis en hel del öl 😛 Dessbättre inte så mycket av det sistnämnda för min del och det var jag grymt nöjd över dagen därpå… 😉 🙂

I lördags var jag, Tommie, mamsen & resten av ”storfamiljen” bjudna på middag hos Kerstin. Som alltid fantastiskt gott och väldigt trevligt! Har även hunnit avverka ett 13-årskalas, lite jogging, promenader, ridning & en riktig tomtfixardag. Jobbat? Jo, det med 🙂

Framöver hoppas jag på massor av lugn & ro och sist men inte minst: Att få fortsätta omge mig med så många fina människor, som på olika sätt visar sin uppskattning och gillar att just lilla jag finns <3 Ha det bäst

I söndags var det tomtfixardag 🙂
Lillankan kom in för en dusch <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *