”Ny” matplats & så’nt

”Nya” matplatsen – såå nöjd!

Tjoho, äntligen har jag fått ordning på problemet med att ladda upp bilder och det såklart tack vare brorsan Åke. Han är helt enkelt ovärderlig! <3

Utöver att ha spenderat nästan en vecka med en riktigt bedrövlig förkylning så har vi rustat köket här hemma. Köksskåpen, som vi bytte för åtta år sedan, är intakta men vi har satt upp renoveringstapet för att jämna till fula väggar och målat alla ytskikt (så fräscht att återigen få riktigt vita fönsterfoder och golvsocklar!). Har även köpt en matta, nya gardiner, taklampa och en tavla samt byggt in ett grymt fult proppskåp. Nöjda? Jaaa! 🙂

Annars är det som vanligt full fart med jobb, djur- och naturliv, umgänge och sist men inte minst: Många & långa telefonsamtal med världens bästa mamma <3 Nu? Snart natti natti så att jag får min ytterst välbehövliga skönhetssömn;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *