Sporadiska jag…

Jaha, var det åter dags för ett av mina högst sporadiska inlägg. Fattar inte varför det ska vara så svårt att komma till skott, men jag antar att jag har annat för mig 😉

Min halvsekeldag närmar sig med stormsteg, men jag tänker inte ha nåt större firande i närtid. Lördagen den 1/2 blir det mat med stooora familjen och på själva bemärkelsedagen är jag ledig, sitter hemma och tindrar med ögonen och tar emot eventuella spontanbesökare. Och jo, det blir fest så småningom men den får vänta tills sommarvärmen är här 🙂

Annars har det som vanligt varit jobb, ridning, friluftsliv (inklusive mysig korvgrillning 😛 ), brädspel och massor med cocooning (med god mat & pussel förstås 🙂 ). Håller även på och planerar så smått för trädäcket, som förhoppningsvis ska komma på plats i sommar. Hehe, smart som jag är så passar jag förstås på att önska mig arbetskraft/mantimmar eller presentkort på Bauhaus till födelsedagen 😉 🙂

Nu? Sussa sött så att jag är skapligt alert inför ännu en arbetsdag. Ha det bäst!

Härlig januaridag!
Tirk-ponnyn Rocky pysslas om av Mickis medan söta Barbie väntar på morötter.
Indisk butter chicken (murgh maljans). Såå gott! 😛
Panik i grillidyllen 🙂 #jagadavloke
Tommie & Sebbe i speltagen <3
Brasa i Rävsvad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *