Gott slut & Gott nytt!

Jaha, var 10talet avklarat och vi har äntrat såväl ett nytt år som ett nytt decennium 🙂 Förra årets sista dagar avslutades bland annat med en utomordentligt trevlig och god middagsbjudning hos syrran. Och jo, julklappar fick vi också vilket betyder att jag nu har en hel drös av mina favorittallrikar/assietter av märket Le Creuset. Tack Kerstin! <3

Nyårsafton hade jag & Tommie tänkt spendera hemma och det på tu man hand med god mat och massor av pusslande. Som så ofta när det gäller oss så blidde det dock ändrade planer, så plötsligt fann vi oss istället inta en trerättersmeny hos Cicci, Mats & resten av gänget borta i Rävsvad. Jättetrevligt! 🙂

Annars? Konstaterar att julledigheten förde med sig en vända magsjuka, akutbesök hos tandläkaren och slutligen en dunderförkylning. Hehe, mitt klena immunförsvar är nog rätt ansträngt för dagen. Hursomhelst, på det stora hela har jag haft ett par riktigt sköna veckor och det var grymt trivsamt att för en gångs skull dela vinterledigheten med Tommie <3 Får gärna bli en tradition!

Finmiddag hos Kerstin 😛
Mer från syrran 🙂
Nyårsafton hos Cicci, Mats, Wilma, Emil & Edwin <3
Nattsudd på fyrhjuling 😉
Uteliv med Catla & Holly.
Brasliv med Tommie.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *