Återtåget med jul & nyårsresumé

För snart två år sedan förlorade vi min älskade vän & kollega Annica <3. Annica var, utöver såå mycket annat, en av mina mest trogna bloggläsare och ja – jag tappade helt enkelt sugen. Fullständigt…

Jag vet inte hur många gånger jag har tänkt att NU ska jag börja skriva igen, och göra en resumé över “förlorad” tid (mest för min egen skull!), men icke. Förrän nu! 🙂 Inspirationen kommer från alla möjliga håll, men inte minst mitt stora intresse för matlagning. Bloggen är ett perfekt ställe att lagra recept och bilder och i sanningens namn så är tid något jag haft i överflöd alltsedan rådande pandemi tog sin början, så varför inte nyttja lite här?! Alltså: Jag börjar lite smått med en liten nutidsresumé från jul & nyår och följer sedan upp med text och bild från de gångna två åren. Vore himla synd att få ett glapp med tanke på hur länge denna blogg har funnits! 😉 Och som sagt, receptbanken kommer framöver att uppdateras med en massa smått och gott så att ni som efterfrågar recept lätt kan komma åt dem 🙂 😛

Julen 2021 firades på hemmaplan med Tommie, mamma, syrran Kerstin, brorsan Åke, svägerskan Jenny & brorsonen Sebbe. Vi hade det fantastiskt lugnt och avslappnat och juldesserten (min första!) blev dessutom riktigt lyckad. Såå mysigt att få samla alla sina närmaste, till skillnad från julen 2020 <3

På nyårsafton var vi bjudna till min (bonus)brorson Danne & Tina. Fick fantastiskt god mat, spelade spel och hade det allmänt trivsamt tills grannarna började smälla raketer som aldrig förr. Gårdens unghästar blev skräckslagna, vi tvåbenta fick leta häst (fick även hjälp av fantastiska Rävsvads-Wilma) och finalen blev på så sätt lite snöplig. På det stora hela var det iallafall jättemysigt! 🙂

Bilder och filmklipp från julafton.
Nyårsafton på gården Fallet med vacker dukning, charmtrollet Loke & min Loke-inspirerade dessert.
Tommie som ofrivillig hästkarl (infångad unghäst) och jag i något härjad form efter hemfärden på fyrhjuling,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *