50-årsfirandet (februari 2020)

Nu var det ju helt klart ett tag sedan, men bara måste ju dokumenteras 🙂 50-årsfirandet blev av den annorlunda sorten och skälen till det var flera. Larmen om rådande pandemi började dugga tätt, men framförallt fyllde jag under en väldigt sorgtyngd tid 🙁 Min kollega Annica hade nyligen gått bort och brorsans familj hade precis fått ta bort sin älskade hund Sampson <3 <3 Lusten att fira var således i det närmaste obefintlig, men jag fick ändå de bästa halvsekeldagarna jag hade kunnat få.

Kvällen innan jag faktiskt fyllde spenderades vid en brasa med Tommie, mamma, resten av familjen och min fina vän Mickis (som dessutom hade äran att hjälpa Tommie att fixa brasvirke). Vi var totalt 14 personer som intog en tvårätters i form av kycklinggyros och ćevapčići med tillbehör i pitabröd följt av gamla klassikern Gino med vaniljglass. Maten hölls varm på grillen, som för kvällen laddats med vedträn, och även om det var spartanskt så var det underbart mysigt. Och gott! 😛 Tur med vädret hade vi också (vill minnas att det var någon eller ett par plusgrader), så med eldens värme och en eller annan pläd gick det ingen nöd på sällskapet.

Min “riktiga” födelsedag spenderades med världens bästa Rävsvads-gäng, som kom förbi och smaskade hemsnidade smörgåstårtor. Så trevligt och så lagom <3 Och jo, ett gäng blombud drällde in också!

Blev så småningom även firad på jobbet och skämdes närmast över att få så fina blommor och presenter. Kände mig verkligen uppskattad och DET är skönt 🙂 🙂

#alternativtfirande #pandemifiranden

Tommie & Mickis slet hårt för att jag skulle få min drömbrasa <3
Brasmys med lille Loke längst ned till höger.
Mera brasmys 🙂
Rävsvads-ligan på besök <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *