En härlig dag!

Denna torsdag har varit alldeles underbar med cirka sju plusgrader OCH välbehövligt solsken 🙂 Nästan så att man fick lite vårkänslor! Och jo, jag erkänner att jag nu börjar längta efter värme och barmark precis lika mycket som jag för bara ett par månader sedan längtade efter snö och minusgrader.

Efter jobb, en välgörande promenad och sedvanlig tupplur (jo, jag är mig lik! 😉 ) blidde det en vända vid spisen. Kvällens middag bestod av köttfärslimpa (recept finns HÄR), potatismos, gräddsås, brysselkål & svart vinbärsgelé och det var riktigt jäkla gott 😛 Hade faktiskt inte gjort köttfärslimpa på ett par decennier, så det blev dessutom rätt tydligt hur min matlagning har förbättrats 🙂 🙂 Bara en så’n sak som att tillsätta lite soja i köttfärssmeten, vilket fick själva “limpan” att se betydligt mer aptitlig ut än de där gråa som ofta serveras.

Kvällen tillbringades i Tv-soffan (MasterChef Australia förstås) med tröttmössorna Tommie & Catla <3 Bus & Holly var för övrigt ännu tröttare och spenderade istället aftonen i sängen. Tillhör inte vanligheterna att inte hela flocken samlas när det kvällas!

Nu? Tommie har krupit till kojs och jag är chef över fjärrkontrollen = dags för några avsnitt av säsongens “såpa” (för närvarande Chicago Med). Ha det gott!

#köttfärslimpa #lköttfärslimpamedbaconochtorkadeörter

Från eftermiddagsturen.
Köttfärslimpa och annat gott. Det blidde förstås backning! 😛
Trött (Tommie) & tröttare (Catla) “tittar” på MasterChef.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *