Ännu en helg

Strax har ännu en helg passerat och jag känner ändå att jag har fått ut det jag behövde av den: Massor av frisk luft & ingen stress 🙂

Fredagskvällen med Tv-hockey och ett glas rött följdes på lördagen av härlig utomhusbrasa tillsammans med Tommie & Sebbe. Tyvärr blev den inte alldeles traditionsenlig, det vill säga att sedvanlig korvgrillning backades upp med kycklinggyros i pitabröd (utomhus såklart!), men det var inte mycket att göra åt. Fick ett riktigt ras (maghelvetet) och var helt enkelt tvungen att krypa till kojs några timmar framåt kvällen. De hungriga gossarna rådde dock själva bot på sin hunger och tog en tur till pizzerian istället. Ändå inte utan att jag kände mig som en värdelös faster 🙁 Vill liksom att allt ska vara ”perfekt” när Sebbe kommer på besök <3

Idag har det kollats på hockey, promenerats (underbart väder!!) och grillats. Det var bara för någon vecka sedan jag gjorde mitt livs första (chili)bearnaise från grunden, men redan idag komponerade jag ett eget recept. Gott! 😛 Avslutar helgen med en bastu (redan gjort) och så småningom några avsnitt Chicago Med. Hehe, jag har onekligen en aaaning svårt att bryta mina vanor 😉

Fredagsmys (med SSK-torsk…).
På ett liggunderlag framför brasan 🙂
Brasmys ????
Söndagstur ????
Holly & Catla ❤️❤️
Grillad kycklingfilé med hemslagen chilibea ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *