Trist måndag

Kvällsvy från tomten ????

Efter en riktig skitnatt (mådde risigt och fick knappt någon sömn) blev det inte mycket gjort idag. Skulle ha varit med min bonusbrorsondotter Alicia till ridskolan, men det var inte riktigt läge (hade liksom fullt sjå med att ta mig igenom arbetsdagen) 🙁 Ja ja, efter att ha laddat med havregrynsgröt och lite kvällsmys med hundarna ute på tomten blir det till att ta nya tag imorgon. Ska inleda med lite förvärvsarbete och därefter bär det av till vårdcentralen i Våla för provtagning följt av tredje dosen Covid-vaccin i Tierp. Är såå tacksam över att få skjuts av syrran och för övrigt så kommer vi båda, lustigt nog, att ha tagit alla tre doserna samma dagar.
#imorgonblirenbättredag????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *