Huvudvärk & lindring

Idag hade jag en så’n där enerverande huvudvärk, som inga värktabletter i världen (typ Alvedon ????) bet på. Var tvungen att avsluta jobbet i förtid och provade att sova ett par timmar, men icke då. Skallen bankade vidare… Mer eller mindre tvingade mig ut på en promenad och se där! Där hade jag lösningen 🙂

Annars planerar jag vidare för lördagens badrumsmys och inser att jag verkligen äääälskar att planera allt som kan tillskrivas livsnjutarkontot. Det är tamejtusan bland det bästa som finns ????

Nu? Konstaterar att jag lägger mig allt tidigare om kvällarna (är egentligen en nattuggla av stora mått). Hoppas snart ha mer ork igen och inte minst något bra att se på Tv:n (har tillfälligt slut på Helena-serier ????). Ha det bäst! ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *