Bra födelsedag

Det här med att fylla år, eller framförallt att fira födelsedagen, blir för min del mindre och mindre viktigt. Att bli uppmärksammad med så många samtal, sms och hälsningar på Facebook – DET värmer dock något oerhört. Varje människa som tar sig den där korta (eller lååånga ????) stunden att visa att dom bryr sig och tänker på en förgyller verkligen tillvaron. Eller som brorsan, Jenny & Sebbe som gemensamt ringde och sjöng. Underbart! ❤️

Här hemma har jag förstås blivit firad och det på ett alldeles lagom sätt med välvalda presenter från Tommie ❤️ Annars var det på det stora hela en väldigt vanlig dag, med den numera stora skillnaden att jag mått riktigt skapligt 🙂 Har även provlegat min nya inframadrass (älskar den redan!) och mixat ihop en massageolja. På menyn? Snabblagat = spaghetti & köttfärssås. Enkelt men gott och dessutom hann jag inte med nåt annat mellan alla gratulationssamtal ????

Här har det mixats oljor!
Min nya välgörare ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *