Massage- & myshelg

Igår var det dags för den tidigare utlysta massage- & myssejouren i badrummet (äääälskar vårt stora badrum!) och allt blev precis som jag hade tänkt mig 🙂 Jag meddelade Tommie att han hade tid klockan 14 och såg strax innan till att preppa med uppvärmd bastu, ett väntande fotbad (hehe, hinken ska bytas ut mot en balja till nästa gång ????), tända ljus och annat smått & gott. Och jodå, Tommie var såå punktlig och såg till att kliva in i duschen i exakt rätt tid. Därefter blidde det bastu med fotbad & en kall öl följt av lite svalka på altanen innan det slutligen var dags för en timmes massage. Är för övrigt otroligt nöjd över att mitt “klena” jag pallade med att massera så länge, men hade god hjälp av att ha studerat de rätta teknikerna och att använda min egen kroppstyngd. Blev super och “kunden” var mycket nöjd!

Efter badrumsmyset blidde det en stund i Tv-soffan (fotboll), en kort distansvisit av Wilma & Fenja och sist men inte minst en riktigt god måltid 😛 Jag & Tommie, som normalt inte firar vår bröllopsdag (tycker dagen vi träffades är viktigare), lyckades få ett riktigt härligt Silkesbröllop (det kallas visst så).

Idag har det mest bara varit lugnt och skönt med en hundpromenad som största bedrift. Åke & Jenny tittade förbi som hastigast efter att ha varit på husvisning och det ska bli väldigt spännande att se om de landar permanent i krokarna så småningom. Och jo, jag har förstås legat på nya madrassen också ????

Tommie fick själv välja avkopplande musik till bastun… ????
… medan jag valde musik till massagen 🙂
“Massagemadrassen” och massören i egen hög person 🙂
Wilma & Fenja var trötta på livet i karantän och kom på distansbesök <3
Helstekt fläskfilé med potatisterrin och whiskyspetsad rosé- & grönpepparsås.
Hemlagad chokladglass (eget recept med mogen smak) med en klick vispgrädde & hackade hasselnötter 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *