Ljus i mörkret

I torsdags morse vaknade jag och resten av världen till verkligt sorgliga nyheter… Alla vet vad jag pratar om, nyhetsrapporteringen har i det närmaste till fullo kretsat kring det och jag har tänkt alla möjliga och omöjliga tankar om det MEN: Jag väljer i nuläget att inte skriva mer om det här. Varför? Definitivt inte för att jag inte bryr mig (tvärtom!), men jag behöver respit från den negativa världsutvecklingen och måste tillåta mig själv att fokusera på ljusglimtarna i mörkret.

Helgen har varit oerhört lugn och slapp. Igår blev det mycket tid framför Tv:n och en hel del nätpoker, men även riktigt god mat (Toast Skagen till förrätt och en underbar Portergryta till varmrätt ????). Idag? Inte mycket utöver hundpromenad i sällskap med Wilma & Fenja. Och jo, tyvärr är det nu ordentligt illa med rygghelvetet igen (får man ens gnälla om en sådan relativ petitess när människor förlorar liv och lem?).
Sköt om dig!!

Portergryta med gratinerat västerbottensmos, champinjoner, haricots verts & svart vinbärsgelé.
Uppskattat möte ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *