Tacksamhet

När jag vaknade efter gårdagens eftermiddagslur stod dessa underbara tulpaner på bordet ❤️

Jag har inte alls varit i form på sistone och det beror på allt från mitt generella hälsoläge och mycket (och rörigt!) jobb till det som händer i omvärlden. Även om jag kanske låter gnällig så är jag dock först och främst TACKSAM ???? Tacksam över att jag & mina närmaste lever och på det hela stora mår bra. Tacksam över att kunna tvätta och sätta på mig rena & torra kläder. Tacksam över att kunna bädda rent i en skön säng, som jag så småningom får krypa ner i. Tacksam över att kunna laga och äta den mat jag önskar. Tacksam över att få dricka när jag är törstig Tacksam över att kunna ta en promenad i underbar och relativt oförstörd natur. Tacksam över att kunna koppla av i bastun. Jag skulle kunna fortsätta att rabbla exempel i det oändliga, men faktum är att jag nu mer än någonsin förr stannar upp och verkligen värdesätter allt det jag har. Hoppas få fortsätta leva så här, men kommer nog aldrig mer att ta något för givet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *