Gala och lite annat

Förra helgen var det travgala i Gävle och jag, Mickis & Wilma hade en riktigt trevlig kväll ???? Och jo, jag hade turen att må riktigt gott hela den helgen ????

Under veckan som varit har det, tyvärr, varit upp och ner med måendet. Fick iallafall äntligen träffa mag- & tarmspecialist på Akademiska sjukhuset och utreds nu (inte oväntat) vidare för MB Crohns sjukdom (ileocoloskopi nästa…). Skönt att äntligen se ljuset i tunneln, men vägen till hjälp (adekvat medicinering) känns onekligen oändligt lång. Hursomhelst, STORT tack till underbara Wilma som tog ledigt från jobbet för att köra mig tur & retur för läkarundersökningen i Uppsala. Guld värt!! ❤️ Var liksom inte riktigt läge för kollektiva färdmedel ????

Annars bestod veckan som gått av mycket jobb, årspremiär för utomhuskontoret och en massa Tv-hockey. Ikväll hade jag & Tommie biljetter till playout-matchen mellan SSK & Troja-Ljungby, men jag var ur form så Tommie fick åka själv ???? Jag? Bäddade ner mig på en madrass i vardagsrummet och såg matchen på Tv. Med tanke på resultatet (förlust 1-6) så gjorde det inte så mycket…

Travgala ????
Promenadvy ????
Vackra Holly, som fyllde hela 6 år i onsdags ❤️
Världens bästa Wilma ❤️
Istället för Scaniarinken ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *