Vårvinterrapport

Veckan som snart har nått sitt slut har bjudit på väldigt mixad väderlek, det vill säga allt från snö och ett gäng minusgrader till strålande solsken och några plusgrader. Även aktiviteterna har varit av blandad sort med mycket Tv-hockey (SSK grejade sig till sist kvar i hockeyallsvenskan ????), timtals utomhus, en tur till Tierps Ryttarklubb med Danne & Alicia, härliga promenader och en underbart soft lördag ????

Bus vänder helst ryggen åt ALL hockey ❤️
Tisdagsfika i full vinter.
Mystur ????
Alicia på ponnyn Ella ❤️
Årets första, något frostbitna tussilago ????
Hittade en Sverige-karta av snö ????
Grillmästare Tommie ❤️
Fantastiskt god hemlagad citronfrommage ????
Lördagsdopp ????????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *