Tvillingägg & så’nt

Vinterlandskapet lever vidare och nog är det vackert! Känner dock starkt att vinterlivet borde vara över för denna gång och att våren mer än gärna får göra sitt fullständiga intåg. Längtar sååå mycket! ????

Igår skulle jag steka ägg och blev något förvånad när jag droppat två ägg i pannan, men hade fyra gulor. Hade aldrig sett detta tidigare, men strax efter stekte även Tommie två ägg varav ett med dubbla gulor. Måste varit nån höna med särskild fallenhet för att släppa två gulor per skal ????

Annars? Jobb (delvis på utomhuskontoret ????), en del traskande, en mage som fortsätter att stöka, en kropp som börjar ledsna på taskig ergonomi (jobbar på grund av risigt mående i alla möjliga och omöjliga ställningar…) och mys med hela mysflocken. Jag & Tommie håller på och avverkar några seriemördardokumentärer (först Night Stalker, nu The Ripper) och även om de är vansinnigt skrämmande så är de också oerhört intressanta. När Tommie är nattad och klar?! ???? Jo, då blir det Grey’s Anatomy för hela slanten ???? Ha det gott (fjärrkontrollen är min ????)!

Vinter…
Ägg med tvillinggulor ????
Catla ”jobbar” ute ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *