Nytt recept på Bake Off-frallor

Är riktigt nöjd med detta recept!

Att äta nygräddat, hembakt bröd till frukost (eller närhelst det passar) gör de flesta mer än gärna för jo, det är ju något helt annat än att värma på djupfryst bröd. Att baka bröd? Hehe, andan kanske inte faller på fullt så ofta som lusten att avnjuta det ???? Vad göra? Jag tog saken i egna händer och arbetade fram ett recept och en metod som fungerar utmärkt 🙂 Till skillnad från de färdiga recept jag hittat, där man styckfryser frallorna i degform, så är mina gräddade inuti och har en “hård” yta som gör att de håller formen även om man slänger ihop dem i en påse i frysen. Himla gott och himla fiffigt om jag får säga det själv ????
Receptet hittar du via länken nedan:
Storkelinas Bake Off-frallor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *