Vattumannen

aquarius_6_0

Jag och flera av mina absolut närmaste vänner är vattumän. I dessa dagar när vi “alla” fyller år tyckte jag att det var kul att läsa på lite om vårt tecken. Hittade sidan http://paulaz.se/?page_id=218 där det står MASSOR om vattumannen. Här följer några korta utdrag, vilka alla stämmer alldeles ypperligt in på mig själv 😉

“Vattumannen är full av överraskningar och redo för vad som helst. Hon har ett gott hjärta och en stark önskan att göra den värld hon lever i bättre. Vi skulle behöva fler som hon!”

“Vattumannen äger större människokännedom än något annat tecken, hon är en aktiv typ som är full av goda infall och aldrig långtråkig.”

“Smidigt och alert, alltid en till synes oförenliga motsatsernas kvinna, en allroundbegåvning som kan uttala sig på alla områden.”

Håller ni inte med så säg 🙂

2 svar på ”Vattumannen

 1. Eget beröm luktar som bekant bara illa:-) Vi som lever på planeten Tellus och har bägge fötterna på Jorden vet ju att det egentligen ligger till på följande vis:

  Vattumannen (21/1-18/2)

  Du är uppfinningsrik och lutar åt progressivitet. Du ljuger mycket och ofta. Du upprepar samma misstag gång på gång eftersom du är korkad. Alla tycker du är ett jävla svin.

  Själv är man ju Jungfru och har minst lika dåliga odds…

  Jungfrun (24/8-22/9)

  Du är den logiska typen och hatar oordning. Din pedantiska attityd gör dina vänner och arbetskamrater fysisk sjuka. Du är kall och okänslig och somnar ofta när du knullar. Jungfrur blir bra bussförare och hallickar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *