Skön vecka

party

I kväll blir det stor fest med Tommie och kollegor/kunder i hans bransch. Måste säga att jag (och många med mig) undrade hur i all världen man kommer på idén att ha fest en måndag. Inte alls konstigt visade det sig, för inom kultur & eventområdet är det naturligtvis väldigt många som jobbar när det är helg medan de kan ha det lugnare i veckorna. Själv skulle jag ha i alla fall ha jobbat i morgon, men med tanke på att det förmodligen blir sent i kväll var jag förutseende nog att ta ledigt. Smart drag som ger många vuxenpoäng 😉

Resten av veckan består i jobb på onsdag, sedan ut till landet för lugn och ro (ska bli SÅ skönt). Ett gästspel för Tildes dop i Norrköping till helgen, sedan landet igen t o m torsdag nästa vecka. Inte alls fel 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *