Synligt hemligt

fragetecken

Redan sedan tidigare har den kvinna som så önskat kunna köpa en diskret vibrator utformad som ex.vis ett läppstift. Det finns även varianter som ser ut som telefoner för att man ska kunna ha dem framme på soffborden… Ärligt talat förstår jag inte poängen med att maskera dessa ting; den som får för sig att testa väninnans läppstift eller behöver ringa ett samtal blir ju rätt snabbt varse om väninnans “hemlighet”.

Nu har i alla fall den amerikanska affärskvinnan Tammy Roberts skapat och lanserat ytterligare en variant – en kombinerad rakapparat och vibrator som utan vidare kan stå på första parkett i badrummet. Idén föddes ur det faktum att Tammy själv ville ha en vibrator som inte kunde upptäckas av barnen och vännerna. Sorry Tammy, men nu vet snart hela världen hur just din vibrator ser ut och framförallt: alla vet att du har en. Inte så klyftigt om avsikten var att vara hemlighetsfull… Ett litet tips till Tammy och andra med samma problem: en byrålåda, ett låsbart kassaskrin eller annat väl dolt utrymme är både enklare och trevligare för omgivningen än att ha “den” för allmänt beskådande.

Summa summarum: den som har en vibrator, oavsett design, stående/liggande framme vill förmodligen visa upp den. Den som inte vill att barnen/vännerna ska upptäcka apparaten har den med största sannolikhet på ett säkert ställe. Någon som tror att jag har fel?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *