Ofrivillig censur

korsbarsblomma

Jag är van vid att radera spam (i massor…) i form av kommentarer till min blogg och vips så råkade jag även radera en kommentar från Camilla, sorry. Jag hann som tur var läsa först och ska i korthet försöka återge innehållet. Camilla skrev något i stil med att hon verkligen uppskattar att jag & Tommie ämnar närvara vid hennes och Kennets dotter Tildes dop på lördag; att man som förälder upplever ett dop lika stort som ett bröllop. Det är exakt det vi har förstått och det är just därför det aldrig fanns något alternativ – det är klart vi kommer! Och vi ser fram emot det 🙂

2 svar på ”Ofrivillig censur

  1. Och jag som trodde att du tryckte del…
    Sen skrev jag att jag hoppas att du är bakis idag, haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *