Saknad

betsson-poker

Det var nästan så att jag blev rörd till tårar; det är ju inte ofta jag blir uppringd av någon som har saknat mig 😉 I går kväll hände det äntligen; Johanna ringde för spelbolaget Betssons räkning och undrade vart det blivit av mig = jag har inte spelat poker hos dem på länge (fyyy på mig). Det är förstås fullt möjligt (kanske en underdrift?!) att de bara är intresserade av mina pengar, men smickrad som jag blev laddade jag genast ner deras klient och spelade. Faktum är att det har hänt en hel del positivt sedan jag kikade in senast för ett par år sedan. Klienten känns nu fräsch och modern och jag kommer helt klart att ge Betsson en ny chans. Återkommer när jag “spelat in mig” ytterligare.

Ha det gott / PokerLina

P.S. Det bästa är att jag inte heter Storkelina Betsson = jag kan spela inkognito 🙂 D.S.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *