Kunglig miss

ridhjalm1

Räddare i nöden

Att ridhjälmen räddar många från allvarliga skallskador känner de flesta till. Tyvärr är det ändå massor av människor som väljer att inte bära någon, framförallt de som anser sig vara vana och säkra ryttare. I dagens nätupplaga av Expressen visar man en bildserie föreställande kungen, prins Carl-Philip samt prinsessan Madeleine och hennes pojkvän  – samtliga utom den icke kunglige var utan hjälm. Det är naturligtvis upp till var och en om man vill riskera skallen eller inte, men som omåttligt populära förebilder borde kungafamiljen veta bättre; åtminstone när det finns kameror i närheten. Bättring önskas och jag förutsätter att jag, i vanlig ordning, kan göra skillnad genom ett inlägg i denna blogg 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *